fbpx

LEIRIEHDOT

Paikan vahvistaminen leirille:

Leirille ilmoittautumisen jälkeen tulet saamaan laskun, joka tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa. Varmistat paikkasi leirille suorittamalla maksun. Jos laskua ei ole maksettu 7vrk:n kuluessa, on leirin järjestäjällä oikeus perua ilmoittautuminen.

Peruutusehdot:

  • Mikäli joudut jostain syystä perumaan ilmoittautumisen, täytyy se tehdä sähköpostilla osoitteeseen leirit@arenacenter.fi
  • Jos peruutus tehdään vähintään 14 päivää ennen leirin alkua:
    • pidätämme jo maksetusta leirimaksusta 30 euron hallinnollisen kulun
  • Jos peruutus tehdään vähintään 7 ennen leirin alkua:
    • pidätämme jo maksetusta leirimaksusta 50 euron hallinnollisen kulun
  • Mikäli leiri jää kesken tai peruuntuu äkillisestä sairastumisesta johtuen (lääkärintodistus toimitettava) palautamme leirimaksun kyseisten poissaolopäivien osalta
    • HUOM! Mikäli leirin keskeytys tapahtuu kolmannen leiripäivän jälkeen, ei loppujen leiripäivien maksuja palauteta

Leirin/ryhmien toteutuminen:

Toteutamme leirin, mikäli sille on viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut vähintään 15 osallistujaa. Järjestäjällä on myös oikeus yhdistää eri ikäryhmiä. Ikäryhmien yhdistäminen ei oikeuta ilmoittautumisen peruutukseen kuluitta.

Valokuvaus/videointi leirien aikana:

Toteutamme leireistä laatuleirit.fi –sivuille kuvagallerian, jonka lisäksi leirikuvia ja -videoita tullaan käyttämään ainoastaan Laatuleirien omaan markkinointiin. Mikäli et halua, että lastasi kuvataan lainkaan, tulee siitä mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdolliset muutokset:

Järjestäjä pitää oikeudet tehdä muutoksia leirien sisältöön, ryhmiin tai päiväohjelmaan. Järjestäjä ei takaa jokapäiväistä ulkoilua, jos sää ei sitä salli. Ulos ei mennä, jos siellä sataa, ukkostaa, salamoi tai sää on muuten huono (esim. tuulee liikaa).